Glas Javnosti

IGOR IVANOVIĆ: SRBIJOM VLADAJU DUBOKA NATO I JUGOTITOISTIČKA DRŽAVA (VIDEO)

Glasno
Autor: Glas javnosti

Ivanović u svom eseju govori o temi prikrivenog jugotitoizma, koji još uvek opstaje i u savezu sa NATO dubokom državom praktično prikriveno vlada Srbijom.

Od Drezdenskog kongresa, preko zasedanja AVNOJ-a do Ustava iz 1974. uspostavljen je kontinuitet slabljenja Jugoslavije i crtaju se pokrajinske granice po kojima će se cepati Srbija.

Posebno je u toj mračnoj antisrpskoj zaveri važna uloga Josipa Broza. On se, tvrdi Ivanović, vešto koristeći špijunske usluge Kardelja i Bakarića, oslobađao potencijalnih političkih kokurenata, među kojima i španskih boraca.

Za dvojicu Hrvata sahranjenih na kalemegdanskoj promenadi, Đuru Đakovića i Iva Lolu Ribara može se sa sigurnošću reći da su žrtve Brozovih atentatora, dok je Jevrejin Moša Pijade, ozloglašeni zločinac i tvorac pasjih grobalja u Crnoj Gori, umro prirodnom smrću.

Za Ivanovića jugotitoisti nisu Srbi, jer ne baštine srpstvo kao kulturno-identitetski obrazac ponašanja i življenja. Oni su poseban, prema Srbima neprijateljski narod.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Миодраг Јовановић u 12.07.2024 10:24:29 h
     0 
Иво Лола-Рибар је завршио и основну школу ”Петар I Карађорђевић - Ослободилац”. Ишао са мојим покојним оцем у исто одељење (годиште 1916). Зар није Ивино оригинално презиме било Фишер ! Хрват, хм...