Glas Javnosti

SINIŠA LJEPOJEVIĆ: STAVITI TAČKU NA KAPITULACIJE I PONIŽAVANJE SRBIJE! (VIDEO)

Intervju
Autor: Glas javnosti

Vreme je da zaoštrimo stav, stavimo tačku na kapitulacije, ponižavanje, samodestrukciju, svojevrsni mazohizam Srbije i pripremimo odstupnicu sa nekim zemljama koje bi mogle da nam pomognu, rekao je za Glas javnosti Siniša Ljepojević, novinar, politički analitičar, publicista i narodni poslanik.

Iznosi mišljenje o tome kako bi Srbija mogla pripremiti izlaznu strategiju i vratiti dostojanstvo.

O ključnim problemima u Srbiji, regionu i svetu u emisiji “Intervju” otvoreno i argumentovano iznosi stavove i govori o tome gde Srbija, odnosno vlast, greši u ovim teškim, kriznim vremenima punim izazova.

– Mislim da je vođena potpuno pogrešna politika u vezi sa Kosovom i Metohijom: Srbija je dala sve što je mogla da da. Jedino još preostaje formalni potpis, ali mislim da on sada nije ni potreban, jer smo dali sve, i to je država, tako je tretiramo. A to što pričamo u javnosti, to je druga stvar. Bio mi je jako težak trenutak kada sam na ulici video automobilsku registraciju sa “Republika Kosovo”. To su registracije koje važe za stranu državu – kaže Ljepojević.   

Govori o situaciji u Republici Srpskoj, o Svesrpskom saboru i Deklaraciji, zašto Srbija nije donela Rezoluciju o genocidu u Jasenovcu…

U svetu su najveći problem ratovi i izgleda da nema više razuma, naročito na zapadu – zapad ne može da stane, a nema kapacitet da pobedi, ocenjuje Ljepojević i dodaje da ne isključuje i mogućnost upotrebe nuklearnog oružja, pri čemu i Srbija može biti ugrožena.   

Objašnjava i kakav je odnos između pokreta Mi – glas iz naroda i Mi – snaga naroda koji im, kako navodi, ne prosleđuje novac koji im država isplaćuje za političku aktivnost u iznosu od oko 2.500 evra mesečno po narodnom poslaniku, ko je koga i zašto tužio, da li je u kontaktu sa dr Nestorovićem…

Ceo intervju sa Sinišom Ljepojevićem u kojem za Glas javnosti govori i o mnogim drugim temama pogledajte u priloženom videu.  

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR