Glas Javnosti

Filmsko veče sa 16 pasa: Svi su oduševljeni njihovim životom (VIDEO)

Život
Autor: Glas javnosti

Filmsko veče u porodici Gudin nije baš tipično. Ova porodica ima čak 16 pasa! Kada odluče da sednu i opuste se uz dobar film, celo pseće društvo im se pridruži na kauču.

Dvojica braće Gudin nedavno su na internetu podelila kako izgleda njihovo uobičajeno filmsko veče, a ljudi su bili oduševljeni, pa i pomalo ljubomorni.

Može se reći da su Gudinovi pravi ljubitelji pasa. Oni obožavaju životinje i, osim nekoliko svojih stalnih pasa, brinu i o psima na privremenom čuvanju. Sa 16 pasa u kući, sigurno je izazov odlučiti ko će se smestiti na kauču, ali braća su smislila savršeno rešenje kako bi svaki njihov ljubimac bio udobno smešten.

Umesto da se bore za prostor, braća izvuku veliki dušek, prekriju ga ćebadima i plišanim igračkama, a zatim puste film. Te večeri to je bio Skubi- Du.

"Pa ovo je predivno"

"Pridružite nam se", napisali su u opisu videa koji su objavili.

Ispod snimka našli su se brojni komentari a mnogi su bili iznenađeni kako su psi izdresirani.

"Kako su 16 njih poslušniji od moja dva?", "Izazivam te da ustaneš i odeš po piće, mislim da bi svi krenuli za tobom", "Ako deliš karte za filmsko veče, prvi sam na listi da platim", "Pa ovo je predivno", pisali su korisnici TikToka.

Čini se da ovo filmsko veče sa njihovim krznenim prijateljima zaista izgleda kao san iz kojeg niko ne bi želeo da se probudi.


Glas javnosti/B06S

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR