Glas Javnosti

Trend na Tiktoku: Kako skuvati ukusnu kafu (VIDEO)

Život
Autor: Glas javnosti

Ako želite da probate nešto novo i potencijalno korisno za vašu težinu, razmislite o ovim dodacima

Mnogi uživaju u šoljici kafe uz doručak, na putu do posla ili tokom dana, smatrajući to odličnim načinom da se razbude.
Međutim, ako pokušavate da smršate, možda bi trebalo da dodate dva jednostavana sastojka u svoju kafu. Oni vam mogu pomoći da sagorevate masnoće tokom celog dana.

Na društvenim mrežama, posebno TikToku, postali su viralni videi o „kafi za mršavljenje“ koju treba piti nedelju dana da biste primetili rezultate. Pominje se i da ova kafa može pomoći u smanjenju nadutosti.

Prema klipu koji je podelio korisnik @motivafithub, sve što treba da uradite je da dodate jednu kašičicu cimeta i jednu kašičicu kakao praha u svoju kafu. Cimet će pomoći u sagorevanju masti, dok će kakao dodati malo slatkoće i izbalansirati ukus.

Kreator sadržaja je zatim objasnio da bi ovaj napitak trebalo konzumirati ujutru, pre doručka. 

Dr Taz, specijalista za integrativno zdravlje i autor bestselera, podržava ove tvrdnje. Ona objašnjava da dodavanje određenih sastojaka u kafu može poboljšati metabolizam i pomoći u mršavljenju.

- Dodavanje cimeta u vašu jutarnju kafu može smanjiti hiperglikemiju, povećati sagorevanje masti i smanjiti inflamaciju. Svi ovi efekti su izuzetno korisni za ubrzavanje metabolizma i pomoć u mršavljenju - kaže Dr Taz.



Glas javnosti/D03S

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR