Glas Javnosti

Fotografija koja nas sve podseća na mlađe dane: Ivan Bosiljčić i Sloboda bude uspomene (FOTO)

Kultura
Autor: Glas javnosti

Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović koji su igrali zaljubljeni par u seriji "Ranjeni orao" podelili su zanimljivu fotografiju na društvenim mrežama koja je oduševila mnoge.

Naime, Ivan i Sloboda, sa devojčicom koja je igrala njihovu ćerku u pomenutoj seriji, objavili su zajedničku fotografiju nakon 16 godina od emitovanja.
Primetno je da je nekada preslatka devojčica postala prava lepotica.

- Idu dani .... 2008.vs 2024., napisao je Ivan u opisu ove fotografije koja je raznežila i oduševila mnoge.

Na ovu objavu reagovao je veliki broj ljudi, a Monika Beluči je odmah ostavila emotikone srca, što je mnoge oduševilo, ali ne i iznenadilo jer su slavna glumica i Sloboda postale bliske prijateljice.

Sprijateljile se na snimanju filma "Na mlečnom putu"

Glumice Sloboda Mićalović i Monika Beluči sprijateljile su se tokom 2013. godine na snimanju filma "Na mlečnom putu" reditelja Emira Kusturice.

Od tada su postale prijateljice, a Sloboda je jednom prilikom otkrila kako se Monika ponašala prema njoj.


- Tokom snimanja filma "Na mlečnom putu" imala sam isti tretman kao i Monika. Nisu dozvolili da se osetim manje vrednom što nemam svetsku slavu kakva je njena - izjavila je jednom prilikom Sloboda i dodala:

- Ponašale smo se kao da se znamo oduvek, kao da smo koleginice sa klase. Imam samo reči hvale za nju, bila je uvek tu za mene kao velika podrška. Volim povišeni adrenalin na setu, sve scene sam uradila sama, bez kaskadera. Monika se čudila i govorila mi da nisam cirkuzant, već glumica, i da ću se povrediti. Bila je brižna poput majke - otkrila je Sloboda.


Glas javnosti/B06S

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR