Glas Javnosti

Džo Rogan izneo velike optužbe protiv Robina Vilijamsa

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Džo Rogan je optužio pokojnog Robina Vilijamsa za "krađu materijala" i krađu viceva od drugih komičara, što je izazvalo buru komentara na internetu.

Kontroverzni voditelj popularnog podkasta u jednoj epizodi rekao je da veruje da je Vilijams namerno krao materijal drugih komičara.

- Mislim da je (Robin) želeo da ima odličan šou po svaku cenu, više nego što je želeo da bude etičan - rekao je Rogan, pa dodao:

- Deo te manične vrste stila je ta stalna potreba da pričate o svemu ikada po malo. Odličan šou mu je bio važniji, popuniti tu rupu u njemu bilo je važnije od svega.

Dalje je rekao da misli da su i drugi komičari bili svesni takvog ponašanja.

- Ako pitate bilo koga od komičara iz tog vremena, bilo je mnogo primera da Robin ode u neku emisiju i uradi vašu tačku sa vašim šalama - nastavio je.

Dalje je opisao tu praksu kao "materijalnu krađu", što je objasnio kada komičar "pokušava da založi tuđe komade kao svoje".

Fanovi pobesneli

Ova izjava potpuno je razbesnela korisnike društvene mreže Iks koji su bili skandalizovani što Rogan spominje ime voljenog čoveka u tako negativnom kontekstu.
"Pokušava da diskredituje Robina, kakav skot", "Mora da prestane da priča o mrtvim ljudima, najbolje bi bilo da zatvori usta heftalicom, svet bi bio bolje mesto", "Stići će te karma", "Robin nije živ i ne može da se brani, ovo je baš loš potez", samo su neki od komentara koji su preplavili društvene mreže.


Vilijam se oduzeo sebi život 2014. godine

Legendarni glumac je sebi oduzeo život 2014. godine sa 63 godine nakon što se borio sa pogrešno dijagnostikovanim neurodegenerativnim poremećajem. Nakon njegove smrti, obdukcija je otkrila da je imao uznapredovalu fazu demencije Levijevog tela.

Nedavno je otkriveno da je napisao pismo školi jedne od dece zvezda gospođe Dautfajer.

Lizu Jakub, koja je igrala stariju ćerku Lidiju u komedijskoj drami iz 1993. godine, njena srednja škola je obavestila da više nije dobrodošla nakon što je uzela slobodno vreme da glumi u filmu, kada je Vilijams preuzeo na sebe da pokuša da pomogne.Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR