Glas Javnosti

Stiže film o Madoni

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

U narednoj godini trebalo bi da počne snimanje filma o pop zvezdi Madoni. Kao rediteljka i koscenarista, pevačica je godinama radila na filmu, koji je prvi put najavljen 2020. godine, ali je zbog turneje odložila snimanje. Sada britanski mediji pišu da je zvezda odabrala i glumicu koja će je tumačiti.

Govorimo o Džuliji Garner, najpoznatijoj po ulozi Rut Lengmor u Netfliks kriminalističkoj dramskoj seriji Ozark. Nagrađivana glumica je prvi put bila uključena u projekat 2022. godine nakon što je prošla iscrpljujuću audiciju koja je trajala 11 sati.
Među glumicama koje su bile kandidatkinje za ulogu su Sidni Svini, Florens Pju i Ema Lerd.

Nakon turneje, fokusirala se na film
Madona je završila nastup u Brazilu prošlog meseca i sada se fokusira na snimanje biografskog filma.
- Džulija je i dalje njen izbor za glavnu glumicu i ostale su u kontaktu tokom prošle godine. Razgovarale su o idejama" - rekao je izvor za The Sun.
- Imamo puno posla da odaberemo ostatak glumačke ekipe, organizujemo snimanje i finaliziramo scenario, ali se nadamo da ćemo početi da snimamo u narednih 12 meseci - dodaje izvor.

Godine 2020, kada je biografski film prvi put najavljen, pevačica je rekla: "Želim da ljudima prenesem neverovatno putovanje na koje me je život odveo kao umetnika, muzičara, plesača i ljudsko biće koje samo pokušava da pronađe svoj put. u ovom svetu."
- Fokus ovog filma će biti muzika. Muzika me je održala u životu. Ima toliko neispričanih i inspirativnih priča, ko će to bolje da ih ispriča od mene - dodala je ona.
Poznato je da Madona radi sa "Universal Pictures", nakon što su prošle godine objavili vest o odlaganju snimanja zbog njene turneje.


Glas javnosti/ A03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR