Glas Javnosti

Zvezda filmova za odrasle progovorio koliko ga je posao koštao: Svi su mu zavideli ali...

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Tomi Gan (57) zvezda filmova za odrasle kaže da je vodio ljubav sa više od 4.000 žena, ali da je njegov privatni život uništen zbog karijere.

Tomi, koji se pojavio u više od 2.500 filmova, priznaje da je platio visoku cenu zbog svoje karijere. 

- Ukoliko želite da budete zvezda morate da uložite nešto, a u mom slučaju to je žrtvovanje privatnog života i intimnosti. Bio sam dava puta u braku, prvi put pre nego što sam počeo sa ovim poslom i drugi put, sa koleginicom iz filmova za odrasle. Međutim, nastojanje da odstranite ljubomoru dok vi imate odnose sa drugim ženama, je osuđeno na propast. U jednom trenutku sam pomislio: Da li je ovo prava odluka? Koristim odnos između dvoje ljudi koji treba negovati i čuvati, i pokušavam da zaradim novac od njega. Jer za mene je čudno da nekome ujutru kažem: Zdravo dušo, idem da vodim ljubav s nekom nepoznatom ženom - priča Tomi i dodaje:

- Neke od mojih devojaka žele da "označe teritoriju", pa vode ljubav sa mnom pre nego što odem na posao. Međutim, to je potpuna glupost. Da sam bokser, da li bih boksovao dan pre velike borbe? Sa druge strane, kada sam u vezi sa koleginicom, poslednja stvar koju želim je da je umaram pre posla. Ne želim da ona ode umorna i iscrpljena na posao zato što sam ja hteo da imamo ludu noć u krevetu. Isto važi i za žene i muškarce. Iako smo drugačije "dizajnirani", na kraju dana, svi imamo iste probleme.


A kako Gan kaže, razlika u godinama postaje skoro nepremostiv problem.

- Svojevremeno sam, kada sam imao 48, a ona 22 godine, devojci rekao: Slušaj, moraš da shvatiš jednu stvar. Nikada te neću prevariti, nikada. Ona me je pitala: Kako to možeš da znaš?, a ja sam odgovrio: Nemam energije i za varanje - zaključio je Tomi Gan.    Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR