Glas Javnosti

Dalila provocira Srbe: Obogatila se u Srbiji, pa svima okrenula leđa

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Dragojevićka iz Sjedinjenih Američkih Država uputila sramnu provokaciju našem narodu!

23. maja 2024. godine Generalna skupština Ujedinjenih nacija usvojila je sramnu rezoluciju o Srebrenici sa 84 glasa za, 19 protiv i 68 uzdržanih glasova. Protiv ove rezolucije glasale su Rusija, Mađarska, Belorusija, Kina, Komori, Antigva, Sirija, Kuba, Kongo, Severna Koreja, Dominika, Eritreja, Esvatini, Grenada, Mali, Nauru, Nikaragva, Sao Tome i Principe i Srbija. Za rezoluciju su, između ostalog, glasale i Bosna i Hercegovina i Crna Gora.

Kontroverzna starleta Dalila Dragojević, koja je najviše novca u svom životu zaradila radeći u Srbiji, oglasila se iz Sjedinjenih Američkih Država sa čistom provokacijom i pljunula u tanjir iz kog je jela.

Naime, ona je na društvenoj mreži Instagram podelila fotografiju sa svojim novim izabranikom Markom, koji dolazi iz Crne Gore, a u okviru objave stavila je sledeće:

????????+????????=❤️ (Crna Gora i Bosna i Hercegovina jednako je ljubav) - napisala je Dragojevićka.


 Da se radi o provokaciji upućenoj Srbiji na dan kad je izglasana zezolucija o Srebrenici govori i činjenica da se na narednoj fotografiji uslikala sa Markom ispred "Zelenaške zastave", kojom se diče tzv. crnogorske komite. 

Dalila Dragojević, rođena Mujić, proslavila se kao učesnica rijalitija "Parovi", u kom je upoznala Dejana Dragojevića, za kog se kasnije udala. Njih dvoje su zajedno učestvovali u trećoj sezoni rijalitija "Zadruga", iz koje su diskvalifikovani, a Dragojevićka je napravila nezapamćeni skandal u petoj sezoni popularnog rijalitija.


Tada je pred čitavim regionom, koji je pratio dešavanja iz dana u dan, prevarila svog supruga sa Filipom Carem, a njeni skandali su se samo nizali. Dalila je razvela od Dejana nakon toga, ali je nastavila da koristi njegovo prezime.

Nakon završetka rijalitija, posvetila se radu na televiziji. Poslednji angažman bio joj je na RED televiziji, gde je vodila emisiju "Pitam za druga", a onda je naprasno nestala sa malih ekrana i otišla u SAD kod svog novog izabranika.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR