Glas Javnosti

DISKVALIFIKOVANA MILJANA KULIĆ: Veliki Šef odlučio

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

U "Elitu" je stiglo hitno pismo produkcije o kazni koju će Miljana Kulić snositi nakon diskvalifikacije.

Miljana Kulić diskvalfiivakna je iz rijalitija "Elita 7", saopštio je Veliki Šef u pismu koje je poslao takmičarima na adresu Bele kuće. 

- Elito, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Miljana Kulić diskvalifikovana i snosiće kaznu od 50.000 evra - glasilo je pismo Velikog Šefa. 

Ovo nije prvi put da Miljana bude diskvalifikovana, već je imala problemtično ponašanje, koje je strogo sankcionisano od produkcije. 
Podsećanja radi, kontroverzna učesnica "Elite" Miljana Kulić, odlukom Velikog Šefa, diskvalifkovana je iz rijalitija zbog nasilničkog ponašanja. Ona je, naime, tokom današnjeg dana u više navrata imala sukobe sa Nenadom Macanovićem Bebicom, a kako se vidi na snimku koji je sada osvanuo na društvenim mrežama, Nišlijka ga je udarila šoljom u glavu.

 

Kulićeva je prišla Macanovićevom krevetu i, dok je on spavao, prišunjala se sa šoljom u ruci i zafrljačila ka njegovoj glavi. Učesnici koji su bili u spavaćoj sobi odmah su pritrčali da bi je razdvojili od njega, a zatim je hitno i izvedena iz Bele kuće.

Naime, kako je agresivno ponašanje, kao i nasilje, strogo zabranjeno na imanju u Šimanovcima i jedno od osnovnih pravila Velikog Šefa, ne čudi što je usledila urgentna reakcija produkcije, koja je donela odluku da Kulićevu po hitnom postupku ukloni sa imanja u Šimanovcima i novčano je kazni.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR