U toplo mleko dodajte kvasac i šećer, pa promešajte i ostavite 10 minuta da se aktivira. U aktivirani kvasac sipajte ulje, pa dodajte umućena dva belanceta, a onda so i prosejano brašno. Umesite meko testo, pokrijte providnom folijom i ostavite da nadođe nekih sat vremena. Nakon toga podelite na 4 jednaka dela i oblikujte loptice. Opet pokrijte i ostavite da odstoje 10 minuta. Uzmite jedno testo, razvucite na debljinu malog prsta, pa premažite puterom sobne temeprature. Sir pomešajte sa jednim celim jajetom i premažite preko putera. Urolajte, pa isti postupak ponovite i sa tri preostala testa za kiflice. Isecite rolate na trouglove ili cik cak, pa poređajte u pleh obložen pek papirom. Pokrijte krpom, pa ostavite kiflice da se odmore nekih 15 minuta. Umutite jaje sa dva žumanceta i premažite svaku kiflicu, pa pospite susamom. Preko stavite parče putera i pecite u zagrejanoj rerni na 250°C oko 15 minuta.
Glas javnosti/M01S