Glas Javnosti

KAKO DA NAPRAVITE BEZGLUTENSKE KNEDLE : Najsavršeniji recept koji ima NEODOLJIV UKUS

Hrana
Autor: Glas javnosti

Priprema je slična kao i za originalne, jedino što se ove koristi brašno i palenta bez glutena.

  • Sastojci:
  • 4 kašike palente (bez glutena)
  • 1 kašika brašna (bez glutena) 
  • 1 jaje 
  • 1 kašika ulja 
  • prstohvat soli 
  • 1 kašičica praška za pecivo


Priprema: 

Odvojte belnace i žumance, pa belance umutite u čvrst šne sa prstohvatom soli, a žumance penasto umutite. Pomešajte obe smese i dodajte prosejano brašno i prašak za pecivo, kao i palentu i ulje. Lepo sjedinite i kašikom vadite, pa dodajte u ključalu supu i kuvajte 8 minuta. 

Glas javnosti/M01S

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR