Napravite ih i sami ćete videti kako se gosti grabe za recept. Svi zajedno ćete uživati u čarima ruskih kapa.
Umutite jaja sa 400 g šećera dok ne postanu penasta. Zatim dodajte 14 kašika brašna, kakao i toplu vodu.
Mešajte dok masa ne postane glatka, pa je izlijte u podmazan i brašnom posut pravougaoni pleh. Pecite u rerni zagrejanoj na 200 stepeni dok kora ne porumeni.
Za krem stavite mleko da se zagreje, dodajte 250 g šećera, a u malo mleka razmutite preostalih 6 kašika brašna i vanilin šećer. Skuvajte gust krem poput pudinga, pa kada se potpuno ohladi, umešajte penasto umućen margarin.
Od pečene kore čašom vadite krugove. Svaki premažite filom i spojite dve polovine, kao vanilice.
Spolja ih takođe premažite kremom, uvaljajte u kokos, a na vrhu dodajte kašičicu otopljene čokolade.
Glas javnosti /U01S