Bez uključivanja rerne i bez komplikovanih koraka, priprema se brzo od sastojaka koje većina već ima u kuhinji.
Dok se torta hladi u frižideru, vi imate dovoljno vremena da se posvetite gostima, a rezultat je desert koji izgleda kao da ste ga planirali danima unapred.
Otopite čokoladu i puter na tihoj vatri ili na pari i ostavite da se malo prohladi. U većoj činiji pomešajte mleveni keks, kakao, šećer u prahu i vanilin šećer.
Dodajte otopljenu čokoladu i puter, pa sipajte slatku pavlaku. Sve dobro sjedinite. Ako je smesa pregusta, dodajte 2-3 kašike mleka.
Smesu utisnite u kalup ili oblikujte tortu ručno (okruglu ili pravougaonu). Odozgo pospite rendanom čokoladom, orasima ili kokosom.
Stavite u frižider najmanje 30 minuta - taman dok se gosti izuju i nazdrave.
Glas javnosti /U01S