Glas Javnosti

PEKARSKI KROMPIR KOJI ĆETE OBOŽAVATI : Recept kome je nemoguće odoleti

Hrana
Autor: Glas javnosti

Pekarski krompir ima posebnu recepturu koju mnoge domaćice menjaju u zavisnosti od afiniteta

Jedan način pripreme preovlađuje - pekarski krompir gotovo svi vole i prilično ga je jednostavno spremiti.

  • 1 kg krompira
  • 100 ml ulja
  • 3 kašike kukuruznog brašna
  • so
  • začini po želji

Priprema : 

Oljuštite krompir, isecite ga na četvrtine, pa ga spustite u šerpu sa vodom i skuvajte. Vodite računa da se krompir ne prekuva, jer će se u tom slučaju raspadati prilikom prženja.


Kuvani krompir ocedite od vode, pa ga uvaljajte u kukuruzno brašno sa svih strana. To će mu obezbediti hrskavost.

Tepsiju nauljite, pa je stavite u rernu da se ulje zagreje. Potom izvadite tepsiju iz rerne, rasporedite krompir, posolite ga, dodajte začine po želji i pecite dok ne porumeni piše Telegraf

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR