Glas Javnosti

RECEPT ZA MLINCE KOJE NEĆETE ZABORAVITI : Ukus koji osvaja na PRVI ZALOGAJ!

Hrana
Autor: Glas javnosti

Pravi domaćinski mlinci, po receptu naših baka, prave se u sosu od pečenja. Kada je meso pri kraju sa pečenjem dodaju se mlinci koje ste prethodno kratko kuvali, pa se uvaljaju u masnoću koju je meso pustilo. Potrebno je samo malo da se zapeku, kako bi imali koricu, ali i ostali mekani u isto vreme.

Ako želite da naučite kako se spremaju savršeni mlinci, kojima niko neće moći da odoli, u nastavku teksta pročitajte najbolji recept.

  • Sastojci: 
  • mlinci 
  • masnoća od pečenja 


Priprema:

Mlince izlomite na krupne komade, pa kratko kuvajte u ključaloj vodi, čisto da omekšaju. Ako u rerni imate neko pečenje dodajte mlince unutra, pa uvaljajte u masnoću i ostavite par minuta da se zapeku. Ako nemate pečeno meso, možete mlince da prelijte sa 2-3 kašike pretopa, pa da zapečete par minuta. 

Glas javnosti/M01S

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR