Nema pečenja i jednostavno se sprema, a "najteži" deo jeste čekanje u frižideru da se stegne. Na kekse poređajte osvežavajući fil sa šlagom i kiselkast fil od malina, pre prelijte najhrskavijom čokoladnom glazurom sa kirikijem.
U posudu ubacite maline, prelijte vodom, dodajte šećer pa izgnječite špatulom. Sve dobro promešajte, pa dodajte kukuruzni skrob i ponovo sjedinite sastojke. Kuvajte na laganijoj vatri uz stalno mešanje dok se ne zgusne. Izlijte smesu u posudu i prekrijte je prozirnom folijom, pa ostavite da se ohladi. U drugu posudu ubacite rikota sir i kondenzovano mleko, pa mešajte i gnječite dok se ne sjedine. Dodajte šlag, pa mutite mikserom na srednjoj brzini dok ne dobijete teksturu šlaga. Fil izlijte u kesu za zamrzivač. Iscedite 2 pomorandže, pa počnite sa umakanjem keksa. Poređajte trećinu po većoj tacni u obliku kruga (ako je keks pravougaonok oblika, isecite ivice tako da na kraju dobijete krug na tacni). Stavite pokretni obod pleha okolo, pa uz pomoć kese sa zamrzivač rasporedite polovinu belog fila. Poravnajte pa poređajte drugi sloj keksa. Uz pomoć kese za zamrzivač rasporedite fil od malina, poravnajte, pa poređajte keks. Završite sa nanošenjem druge polovine belog fila. Poravnajte gornji deo, pa stavite u frižider na minimum 1 sat. Propržite kikiriki u tiganju bez ulja, pa izblendirajte. Otopite čokoladu na pari, pa pomešajte sa kikirikijem. Skinite pokretni obod oko kolača, pa nanesite glazuru.