Glas Javnosti

TAJNA KAKO DA OSTANE RUSKA SALATA KREMASTA I UKUSNA : Par trikova za sve domaćice

Hrana
Autor: Glas javnosti

Osnovni sastojci su krompir, šargarepa, grašak, kiseli krastavci, jaja, senf i majonez, ali postoji još jedna namirnica koja će će vašu omiljenu salatu učiniti savršenom.

Kada pomešajte sve navedene sastojke, tajna je u tome da dodajte najmanje dve kašike pavlake.

Pavlaka će salatu održavati kremastom, biće sveža danim i neće se hvatati žuta korica piše Telegraf


Pored ovog trika, za vas smo pripremili i nekoliko korisnih saveta za rusku salatu:

1. Povrće naseckajte odmah nakon što ste ga skuvali jer će tako upiti manje vode i salata će biti ukusnija. Potrudite se da kockice povrća budu podjednako velike, odnosno što sitnije.

2. Krompir kuvajte u ljusci jer će upiti manje vode. Uvek birajte krompire srednje veličine i kuvajte ih oko pola sata do 45 minuta.

3. Vodu u kojoj kuvate povrće unapred posolite.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR