Glas Javnosti


ZA SAVRŠEN OBROK! Stavite OVO u kajganu i nikada neće biti GNJECAVA! (FOTO)

Hrana
Autor: Glas javnosti

Kajgana je jedan od najomiljenijih obroka. Pored toga što je veoma jednostavna da se napravi, mnogima ispadne "gnjecava", "vodnjikava", pa i suva. Međutim, u samo nekoliko sekundi možete poboljšati ukus.

Jedan od najboljih kuvara, kaže da ljudi zaboravljaju jedan od glavnih sastojaka, koji daje punoću ukusa. 

Pre nego što izmutite jaja, dodajte kašičicu majoneza i jednu soli 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Icing on the Cake (@_icing_onthecake)


- Čak i ako ne volite majonez, on se dodaje kako bi jajima dala svilenkastu strukturu i ne ističe se u ukusu - rekao je šef kuhinje Alton Braun.

Takođe, i jedan od najboljih svetskih kuvara Gordon Remzi, svojevremeno je davao savete o kajgani i istakao, da je veoma bitna temperatura na kojoj se sprema:

- Tajna je u tome da jaja kuvate sporo. Uvek treba da u tiganju bude barem malo tečnosti  - zaključio je.

(Glas javnosti/Novostimagazin)

Pratite nas na našoj Facebook , Instagram , Telegram , Tiktok , Jutjub stranici, ali i na X nalogu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR