Glas Javnosti

Tmina naših dana

Lični stav
Autor: Glas javnosti

Možda bi se već sada moglo nagovestiti da će i aspekt komentara imati svoja ograničenja u vremenskom smislu, a time i u svakom drugom smislu imajući u vidu niz represivnih mera na društvenim mrežama, ograničenjima koja brišu granicu između cenzure i autocenzure te se tako polako ali sigurno ulazi u prostor stroge kontrole kako nam to diktiraju nadnacionalne strukture SZO, SEF itd.

Dakle, zvaničnici ovih svetskih nadstruktura koje nigde nisu izabrane i koje su privatne organizacije globalističkog financijskog sistema i pojedinaca pozivaju vlade sveta da organizuju progon svih koji govore protiv zdrastvenog tretmana, nadalje traže preuzimanje nacionalnih suvereniteta i sve druge zahteve poznate agende. Predstava o izostanku dogovora oko amandamana, pa opet vesti da je postignut dogovor bez prisustva svetske javnosti bar u onom delu sporazuma sa SZO u kojem su se kako kažu svi složili, jasno govori o pripremi novog napada globalista čiji razmeri će evidentno biti daleko agresivniji nego što smo već iskusili. Koliko se danas da tako kažem „voza“ istina govori i činjenica da se već dugi niz meseci govori o 17 miliona smrtno stradalih od čuvenog tretmana da bi taj broj gotovo preko noći skočio na 582 miliona smrtnih slučajeva i onih koji su zadobili teške posledice navedenog tzv. leka. Iako poznata farmaceutska kompanija iz SAD je spremna da plati i 700 miliona dolara odštete postradalim od navedenog tretmana, globalisti naglas prete medijima, pojedincima i čitavim sistemima da se svaki govor i podaci o ovom zastrašujućem zločinu nad celim čovečanstvom jednostavno proglasi krivičnim delom. Kakvi su razmeri ovih procesa govori i činjenica da npr. austrijski lekari bivaju prijavljeni lekarskoj komori ako prijave bilo koju posledicu navedenih zd. tretmana, dok se u međuvremenu širom sveta uvodi krivična odgovornost za iznošenje nepobitnih činjenica o posledicama.


Veoma značajan momenat u proteklom periodu su bili događaji napada na svetske državne zvaničnike sa smrtnim ishodima kao u Iranu i Malaviju, dok je u Slovačkoj ranjen premijer. Ovaj trend predstavlja novi oblik pretnji na međunarodnoj sceni kao i posebna metoda kontrole globalističkih planova u vremenu kada se uspinjanje ove krize dramatizuje i sva je izvesnost da će se ova metoda primenjivati kao siguran put u svetsku eskalaciju sukoba jer je globalističko ustremljivanje protiv svake stabilnosti i mira jasno precizirano u Agendi 2030.

Generator dezintegracije

No, pođimo u naše krajeve u kojima se za samo dva protekla meseca promenile okolnosti koje su sada novi generator dezintegracije svih srpskih nacionalnih interesa. Ovom prilikom moram pomenuti protest na Jarinju pod nazivom „Blokadom protiv straha“ u organizaciji rodoljubivih pokreta između ostalog i Sabora univerzitetskih profesora. Ovaj događaj je izazvao dosta pažnje kod albanskih struktura i to sa razlogom jer je događaj pozicioniran na incijalno mesto okupljanja Srba u zahtevu za poštovanjem ustava Srbije i Rezolucije 1244 i kao događaj koji potencijalno može svojim širenjem aktivnosti da iziskuje izvesne probleme u funkcionisanju lažne države Kosovo. Ono što nezaobilazno predstavlja sliku našeg bednog medijskog stanja je bukvalno krajnje jadan i neprofesionalan odnos medija osobito proklamovanih patriotskih alternativnih medija, naravno čast izuzecima, prema navedenom događaju i opet se nedvosmisleno pokazalo da je medijska kontrola ona poluga koja usmerava i kontroliše procese otpora ne samo u Srbiji nego i u svim srpskim zemljama. Sasvim je izvesno da ako se takva praksa ne prekine i ne zaživi profesionalni odnos prema događajima otpora, ovakvi događaji bi sve manje trebalo da ovise o informisanju ovih tzv. patriotskih medija iz potpuno razumljivih razloga.

Sva beda današnjeg stanja veleizdajničke vlasti reflektuje i Rezolucija o genocidu u Srebrenici povodom koje je naš nadaleko čuveni veleizdajnik krunisao svoj posvećen rad protiv srpskih nacionalnih interesa. Bez pravih argumenata samo iz kravavog 20. veka u kojem su drugim narodima srpskim sastradalnicima priznat genocid pod jedinstvenim imenima, iako je srpskih žrtava na stratištima priznatog genocida drugim narodima npr. Jasenovcu bilo neuporedivo više, iako je zbog stradanja u toku 20. veka srpski narod bio doveden do ruba biološkog opstanka, osvedočeni veleizdajnik i master manipulator u liku tzv. predsednika Srbije je vešto oćutao prave argumente. Iako razotkriven pred celom međunarodnom zajednicom u svom nemuštom ponašanju izazivajući opšti prezir, donošenje ove Rezolucije bilo je neumitno. Upravo su rezultati govorili u prilog ovoj činjenici kroz glasanje zvaničnika država sveta potpuno svesnih bizarne situacije i izdaje srpskog zvaničnika, ali u odsustvu pravih argumenata su štiteći sopstvene interese pribegli maksimalno uzdržanom stavu ili čak napuštanju ovog užasnog glasanja najčešće posmatrajući sa indigacijom našu tzv. delegaciju koja je u nečuvenoj predstavi sramotila osnivača UN - Republiku Srbiju. Posledice ove Rezolucije su nesagledive, jer obavezujući karakter se uspostavlja na terenu pod plaštom nesagledivih pritisaka najpre kroz zakonsku regulativu u regionu i daljnju degradaciju srpskog nacionalnog prostora. Posle ovog strašnog presedana stigmatizacije srpskog naroda jednog od najstradalnijih naroda na svetu čak i najneznatnije okolnosti neke krize mogu izazvati pravi požar pretpostavljajući krivicu srpskog naroda. Srpski narod je, dakle, gotovo preko noći od mučenog stradalnog naroda stekao položaj uslovljene defanzive čije posledice mogu biti malo je reći tragične.



Najmorbidnija predstava

Zaista kao u nekoj od najmorbidnijih predstava neposredno posle izglasavanja ove nečuvene Rezolucije realizovani su i tzv. izbori. Sada se, opet, pokazalo da u ovim kontrolisanim izborima imamo sa jedne strane strukturu veleizdajnika, a na drugoj strani kreirane opozicije NATO lobiste i opoziciju koja jasno ističe da će braniti režim i to je siguran put u građanski rat. Sva drama na sam dan izbora, sukobi i ostala trka služili su potrebi da se sačuvaju tzv. izbori kao metoda kontrole i metoda okupacije. Jedino ovde treba naglasiti da diktator samo u jednom slučaju gubi vlast, a to je kada svojim kriminalnim aktivnostima načme sistem u ovom slučaju tzv. sistem izbora prouzrokujući opšti bojkot izbora koji se naravno nikako nije smeo desiti. Zar posle svih velikih reči o pobedi opozicije i stotinama hiljada glasova nije bilo protesta te iste opozicije, nego se sve svelo na proglašenje pobede pred kamerama sa desetinom pristalica bez poziva na prave proteste glasača opozicije. Da je ipak sačuvan sistem ovih tzv. izbora i da se može pevati dalje govori i organizovanje nekakvog svesrpskog sabora sledeću nedelju sa poznatim učesnicima, ali sa nešto manje Srba na tom svesrpskom saboru. Na tom su saboru veleizdajnici vere i države, dok je Kosovo i Metohija ostalo bezmalo ijedne srpske institucije sa otvorenim granicama prema Albaniji, donosili nekakve deklaracije sa učešćem onih koji se odriču Kosova i Metohije prihvatajući francusko-nemački plan i držeći skute jedni drugima u tom istina teškom poduhvatu. Ovaj jedinstven skup u izdaji je verovatno pored toga što je trebao da baci prašinu u oči građanima Srbije, izgleda trebao da zamagli vid i građanima u Republici Srpskoj i po svemu sudeći ozbiljan je signal za sve patriotske snage sa obe strane Drine da budu spremne na eskalaciju problema koji sa izdejstvovanom Rezolucijom o genocidu u Srebranici mogu dobiti sasvim nove dimenzije. Naravno, ponovo je izostao odgovor Skupštine Srbije u vezi navedene Rezolucije kao i u vezi tri puta odbijenom Zahtevu za priznanjem genocida nad srpskim narodom u NDH, zaista nimalo slučajno i kao neosporan dokaz udruženog veleizdajničkog poduhvata.

Ovo nezapamćeno stanje opšteg urušavanja svih nacionalnih interesa možda najbolje oslikava odnos prema nestanku male Danke koji stanoviti komentatori sada smatraju sporednim događajem. Kada, dakle, nestanak deteta može biti sporedan događaj, sasvim jasno sav medijski i društveni odijum predstavlja pravu sliku pada u kojem se nalazimo. I umesto da na sve načine podsećamo institucije Srbije da ne postoji razumevanje za izostanak razrešenja u ovom slučaju specijalno i zbog obima službi koje su sudelovale u potrazi i u istrazi imajući potpuno u vidu da će ovakva dela biti zapamćena i zaprećena najtežim kaznama te da je odgovornost uključenih službenika nezaobilazna. Treba sve podsetiti da u uslovima ovako razvijenog kriminala koje Srbija nije videla u svojoj dugoj istoriji mnogi istražitelji naći u poziciji podele odgvornosti sa onima koji se bez svake sumnje mogu nazvati najmizernijim delom društva. Također, imajte na umu poštovani službenici istrage da je vaša odgovornost jedini izlaz kriminalnim strukturama ove okupirane države i priliku da izbegnu odgovornost će svakako iskoristiti.


Dakle, izlaz iz ovog začaranog kruga propadanja je u nadstranačkom organizovanju po svim mogućim osnovama od potrebe odbrane životnog prostora, odbrane života bližnjih, odbrane svetinja, odbrane Kosova i Metohije, odbrane Republike Srpske itd. Potpuno je jasno da se u Srbiji u uslovima duboke kriminalizacije svih institucija opterećane okupacijom i globalističkim napadima nemoguće promeniti okolnosti u interesu građana Srbije kroz nekakve izbore. Upravo onima koji su ogrezli u veleizdaji kao i okupatoru odgovaraju izborne predstave u kojima sve strane čine integrativni deo okupacije, zato svako nadstranačko okupljanje trpi velike probleme u organizovanju i definisanju sopstvenog mehanizma rada jer takvo organizovanje i jeste okosnica istinskog otpora uslovima koje globalisti ubrzano spremaju za ceo svet. Nesumnjivo da se nalazimo u jedinstvenim okolnostima opšte izdaje i okupacije koja kriminal koristi kao svoje najmoćnije oružje, zato neka nas ne zbunjuje sva trenutna dezorjentisanost koja istina traje dugo, ali prvi koraci prema slobodi uvek su najteži. Ako budemo u svojim moćima branili svoje nacionalne i neposredne interese gde god je to potrebno, jednom će se taj opšti otpor sumirati i doneti prevagu u borbi za opstanak. Ostaje i dalje poziv svim patriotskim snagama svih srpskih zemalja za udruživanjem u predloženi „Sabor protiv veleizdaje“ jer se samo okupljanjem u borbi za goli opstanak mogu uz Božju pomoć iznaći putevi ka odbrani otadžbine. I nadalje nezaobilazno pomenimo i grupu građana koja se okuplja pred Skupštinom, istina ne svakog dana, ali već više od 1300 dana svedočeći o tmini naših dana.

„Upotrebimo svu mudrost koju nam je milost Gospodnja udelila da bi znali dati dobar odgovor razjarenoj globalističkoj nemani!“

AUTOR:Gordana Kangrga-Mikulić, dvostruki magistar elektrotehnike, inicijator sam i organizator Sabora Univezitetskih Profesora u okviru kojeg ste svedoci mnogih izlaganja naših cenjenih profesora i doktora nauka petkom u prostorijama Ćirilice. 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR